Padeltraining

Heb je de hele winter doorgespeeld op de padelbaan maar zitten worstelen met die bandeja? Of juist met de chiquita? Ben je net begonnen en wil je nu eigenlijk weleens weten waar je precies moet staan om de meeste ballen terug te kunnen spelen? En hoe maak je eigenlijk goed gebruik van het glas? House of Padel heeft het antwoord op al deze vragen!

House of Padel verzorgt ook dit voorjaar weer alle trainingen bij OTV. Er zijn weer veel mogelijkheden om training te krijgen. Op doordeweekse avonden zijn er weer langere pakketten van 12 trainingen voor degenen die aan alle slagen willen werken. 
Naast deze reguliere pakketten, wordt de kennismakingscursus a 6 trainingen ook weer geïntroduceerd!

Trainen kan in groepen van 2, 3, of 4 personen. Heb je al een groepje? Hartstikke mooi, dan kunnen jullie samen trainen. Nog geen groepje? Geen probleem, dan zoekt House of Padel een geschikt groepje voor je. Liever alle aandacht van de trainer voor jezelf? Ook dat kan natuurlijk door privétraining te nemen. Zo kun je echt werken aan de punten van je spel die je wilt verbeteren. 

House of Padel verzorgt ook losse (proef)trainingen voor kleine groepen en clinics voor grotere groepen. Leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of als leuke afsluiter van een trainingskamp of heidag.

Inschrijven voor padeltrainingen kan nog tot en met maart.

Voor vragen of meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met Scott, via [email protected].