ALV voorjaar, 28 maart en 4 april 2022

 

Verslag ALV 28 maart 2022

 

Het bestuur van de Oosterbeekse TennisVereniging OTV nodigt haar leden uit tot het bijwonen van de Algemene LedenVergadering op maandag 28 maart 2022.

  • aanvang 20.00 uur
  • eindtijd 22.30 uur   

De vergadering wordt gehouden in het clubhuis aan de J. J. Talsmalaan 11 te Oosterbeek.  

Stukken 28 maart 2022

 

Laat eenvoudig weten of je er bij bent via de KNLTB ClubApp: kies onderin voor Club -> Kies bovenin voor Agenda -> scroll naar 28 maart -> kies voor ALV, voorjaar -> Kies knop 'Inschrijven'. De ALV verschijnt dan in je 'home-scherm', waarna je je inschrijving eventueel nog kunt annuleren. Of stuur een mail aan [email protected] om je aanwezigheid aan te kondigen.

---

Artikel 17 van de huidige statuten geeft aan dat voor het wijzigen van de statuten, de aanwezigheid van 2/3 van alle stemgerechtigde leden vereist is. Omdat de verwachting is dat dit aantal leden niet aanwezig zal zijn op de ledenvergadering van 28 maart, nodigt het bestuur de leden tevens uit tot het bijwonen van de:

Algemene LedenVergadering op maandag 4 april 2022.

  • aanvang 20.00 uur
  • eindtijd 21.00 uur   

De vergadering wordt gehouden in het clubhuis aan de J. J. Talsmalaan 11 te Oosterbeek.  

 

Agenda

  1. Opening
  2. Afmeldingen
  3. Goedkeur nieuwe statuten*
  4. Goedkeur nieuw huishoudelijk reglement*
  5. Rondvraag
  6. Sluiting

 

Laat eenvoudig weten of je er bij bent via de KNLTB ClubApp: kies onderin voor Club -> Kies bovenin voor Agenda -> scroll naar 4 april -> kies voor Extra ALV -> Kies knop 'Inschrijven'. De ALV verschijnt dan in je 'home-scherm', waarna je je inschrijving eventueel nog kunt annuleren. Of stuur een mail aan [email protected] om je aanwezigheid aan te kondigen.