Vrijwilligers

We zoeken leden die willen helpen bij de organisatie van de padelcompetitie.

Concreet betekent dit:

1) Invoeren van teams op de KNLTB site

2) Uitnodigen van teams / plannen van de starttijden

3) Afhangen van de padelbanen

4) Herplannen op het moment dat een speeldag niet doorgaat.

Per competitieronde kost dit niet veel tijd (denk aan 1 uur voor punt  1 en totaal ongeveer 2-3 uur voor punt 2-4). Wil je helpen? Stuur dan een mail naar: [email protected].

Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om de communicatie binnen de club op te pakken. Hieronder valt o.a.: beheer van de website, samenstellen van de Nieuwsbrief (max 4 keer per jaar) en opstellen van overige communicatie berichten. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met [email protected]

Of vind je het gezellig om in teamverband zo nu en dan een klusje op te pakken op OTV of wil je iets anders bijdragen?

Schrijf je dan in voor de OTV vrijwilligerspool voor incidentele klusjes, waardoor OTV je in de toekomst weet te vinden als er een klusje ontstaat die jij met plezier of gemak kunt oppakken. Zo maken we er echt ònze vereniging van waarbij alle schakels van belang zijn!

Schrijf je in en geef aan waar jouw voorkeur naar uitgaat:
 
Inschrijfformulier OTV Vrijwilligerspool voor incidentele klusjes. Te denken valt aan een middagje samen de buitenbanken schilderen, werk aan het groen/ plantenbakken etc. Of hulp bij toernooien, het zoeken van sponsoren. Binnenkort komen we hierop terug. Mocht je zelf een idee hebben? Laat het weten!
 

20210704 Structurele activiteiten vrijwilligers OTV.pdf