Nieuws vanuit de JC


6 april 2023

"Save the Date" OTV Jeugdkamp & Mini-Maxi Toernooi 2023

OTV
1-7-2023 08:00 - 2-7-2023 14:00
Naomi Diepemaat, Arita aan t Goor, Laura Rebergen, Liesbeth Maas & Cas van de Kamp

OTV Jeugdkamp 1 & 2 juli 2023

Yess dit is het weekend voor het jaarlijkse jeugdkamp!


Inmiddels legendarisch dit tenniskamp van OTV. Voor alle jeugd van 6 t/m 12 jaar (vanaf 7 jaar mag je blijven slapen) Waar: Op en rond onze tennisbanen. Je slaapt in tenten op het sportpark Hartenstein. Er wordt natuurlijk getennist, maar ook héél
veel andere spelletjes gedaan zoals het bosspel..... én gezelligheid rondom de vuurkorf.

Mini & Maxi Toernooi 8 juli 2023
Het leukste toernooi dat je samen speelt staat weer op de agenda! Het Mini/Maxi toernooi is een dubbeltoernooi waar een
jongere (t/m 14 jaar) samen met een oudere speelt (vanaf 15 jaar) Het begint in de middag met aansluitend een BBQ.
Denk je vast na met wie jij samen gaat spelen?

Meer info en mogelijkheid tot inschrijven volgt
binnenkort.

 

26 juli 2022

Terugblik MiniMaxi-Toernooi 15 juli
We kijken terug op een gezellig dus geslaagd MiniMaxi-Toernooi met maar liefst 40 koppels!! Tussen de partijen door werd er gesmuld van een heerlijk pastasalade-buffet. Na afloop waren er voor de winnaars mooie prijzen, gesponsord door Micky Blue aan de Utrechtseweg 112!

Terugblik OTV JeugdKamp 16-17 juli
Wat waren ze blij, de 45 jongere jeugdleden van onze vereniging tijdens alweer de tiende editie van Hèt kamp. Dat kon ook niet anders met een enthousiaste kampcommissie die alles uit de kast trok om de kinderen een geweldig weekend op en zeker ook naast de baan te bieden! Plezier stond met stip op één!

Schrijf je in voor de Jeugd ClubKampioenschappen
Laat je tenniskwaliteiten zien en wie weet ga jij er dit jaar vandoor met de titel 'ClubKampioen'!

 

5 juni 2022

Team OTV3- groen 2 is Kampioen geworden!
Sam van den Berg, Thomas Saarloos, Luca Boesveld, Mette van Gaal en Feline Nuijens hebben mega goed getennist de hele competitie en na afloop van de laatste wedstrijd de beker in ontvangst genomen.

OTV jeugdcommissie is nu ook te volgen op de socials!
Facebook en Instagram

Who'Z next?
We zijn op zoek naar jeugdleden die mee willen doen aan het Who'Z Next team? Voor meer info en vragen, gebruik de socials of mail de JeugdCommissie, wij kunnen je natuurlijk alles toelichten. Lees verder!

Save the date
Mini & Maxi toernooi 15 juli. Meer info volgt spoedig.

Schrijf je in voor het OTV Jeugdkamp!

Op 16 & 17 juli. De flyer is via de lesgroepen app verstuurd, zie hier voor meer info, of schrijf je hier direct in!

 

1 mei 2022

Toernooien in de zomervakantie

In de 1e week van de zomervakantie (week 30) vindt van 25 t/m 31 juli het "Partner gezocht" OTV Jeugd Open 2022 plaats. Tijdens dit toernooi vindt tevens een KNLTB Junioren Tour Brons toernooi plaats. Lees verder!

 

Vriendjes & Vriendinnetjes dag

 

In april hebben circa 20 kinderen meegedaan aan introductie & kennismaking middagen op OTV, die speciaal bedoeld waren voor de vriendjes & vriendinnetjes van de jeugdleden van OTV. Er is super enthousiast getennist en een aantal kinderen zal lid worden van onze tennisvereniging!

18 januari 2022

Op zondag 30 januari beginnen we met de warming-up & voorbereiding op de voorjaarcompetitie 2022. Dit gaan we wederom doen door het organiseren van interne trainingswedstrijden voor alle jeugdcompetitiespelers. Het trainersteam van House of Tennis en de Jeugdcommissie zal hierbij aanwezig zijn om de dag te begeleiden. 

Daarom nodigen we alle competitiespelers van Rood, Oranje, Groen en Geel uit voor een actieve dag waarin plezier & voorbereiding op de competitie centraal staat. 

Kun je niet meespelen, stuur dan een app naar Allard (06 43664141) of mail de jeugdcommissie via [email protected], zodat we weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten.

Aanvangstijden

30 januari voor Rood en Oranje: 9.30 - 10.30 uur

30 januari voor Groen: 10.45 - 12.15 uur

30 januari voor Geel: 12.15 - 14.30 uur 

 

Overige evenementen om alvast te noteren

  • 20 februari: 2de dag warming-up & voorbereiding op de voorjaarcompetitie
  • 20 maart: 3de dag warming-up & voorbereiding op de voorjaarcompetitie
  • 20 maart: presentatie Jeugd voorjaarscompetitie voor ouders
  • 3 april: start Rode & Oranje voorjaarscompetitie 2022
  • 10 april: start Groen & Gele voorjaarscompetitie 2022  

Heb je nog vragen, mail dan naar [email protected]  

Hartelijk groet Renée, Laura, Niels, Martijn en Allard en tot 30 januari!

 

17 januari 2022

Yessss! Een nieuw team, vol energie met het doel om alles zo goed en leuk mogelijk te organiseren voor onze jeugdige talenten en hun ouders.Deze groep verdient veel aandacht!

We bestaan nu uit 5 leden met elk een eigen kwaliteit die samen niet anders dan zeer succesvol deze missie moeten kunnen volbrengen.

Niels de Vries en Martijn Lamers zijn allebei opgegroeid door en met OTV. Vanaf jongs af aan op de baan te vinden en kunnen al deze jaren van ervaring meenemen én zitten vol nieuwe ideeën voor alle kinderen.

Laura Rebergen en Renée Korevaar zijn ‘nieuw’ in tennisland. Met een frisse blik en net zoals veel ouders van de jeugd, ervaren zij hoe het is als je kind begint met tennissen en de competities spelen.

En natuurlijk hebben we Allard, onze hoofdtrainer. Eén brok ervaring en ongetemd enthousiast, zeker als het om de jeugd gaat.

We vinden het fijn als je ideeën of opmerkingen met ons deelt. Zo groeien we alleen maar harder in het begeleiden en enthousiast maken/houden van onze jeugdleden. Alle brandende vragen, interessante ideeën én positieve opmerkingen kunnen naar [email protected].

Groetjes De nieuwe Jeugdcommissie

 

29 november 2021

Helaas hebben Manon Wijnhout en Jeanet Fleddérus moeten besluiten om te stoppen met hun werkzaamheden. Ze zaten als jeugdcommissie nog vol met energie om de organisatie van de jeugdcommissie verder te brengen. Hun doel was: 'spelen bij OTV aantrekkelijk maken voor onze jeugdspelers en hun ouders'. De afgelopen 1,5 jaar hebben ze zich hier, met veel plezier en enthousiasme, voor ingezet. Met het bestuur is besproken wat hun overwegingen om te stoppen zijn: zij voelen zich in hun werkzaamheden onvoldoende door het bestuur gesteund en niet correct behandeld.

Het bestuur betreurt deze beslissing die niet de keuze is van het bestuur. Ook heeft zij een andere visie op de gang van zaken. Wel is uit de discussie duidelijk naar voren gekomen hoe essentieel het is dat het bestuur en de jeugdcommissie goed samenwerken. Al geruime tijd ontbreekt een bestuurslid met als specifieke portefeuille Jeugd. Een belangrijke schakel in de samenwerking tussen bestuur en de jeugdcommissie. In dat verband zoeken we naar een bestuurslid voor de portefeuille Jeugd. Ook stellen wij zo snel mogelijk een nieuwe jeugdcommissie samen. 

 

23 november 2021

De voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2022 zijn alweer in volle gang! De voorjaarscompetitie 2022 start voor Rood en Oranje op 3 april en voor Groen en Geel op 10 april.

Graag horen we wie van jullie NIET mee wil doen aan de voorjaarscompetitie. Zonder bericht gaan we er vanuit dat je meespeelt en word je ingedeeld in een team.

De indeling zal medio januari doorgegeven worden aan de KNLTB, waarna we jullie ook over de indeling gaan informeren.

Afmeldingen dienen uiterlijk voor 6 december 2021 te worden doorgegeven aan de jeugdcommissie. Dit kan naar [email protected]

Op een later moment hoor je van ons wanneer we je een presentatie met de benodigde informatie aanbieden in het clubhuis.

 

 

8 oktober 2021

De Jeugdcompetitie is begonnen!

Inmiddels zijn de eerste competitiedagen geweest. Onze rode, oranje, groene en gele teams zijn met veel enthousiasme van start gegaan. Ook op OTV hebben wij de afgelopen weken al veel clubs mogen ontvangen, we hebben mooie en spannende wedstrijden gezien. Maar vooral heel veel speelplezier en gezelligheid met elkaar!

Eind oktober is de competitie afgelopen, in de volgende nieuwsbrief zullen we jullie vertellen over de resultaten van onze jeugd spelers!