Waarom lid worden?

De Oosterbeekse Tennis Vereniging (OTV) ligt op een schitterende locatie waar het hele seizoen door veel activiteiten plaatsvinden. Voor jong en oud, voor wedstrijdspelers op elk niveau en voor recreanten. We hebben ± 650 leden waarvan ± 200 jeugdleden.

Redenen om lid te worden:

  • 9 gravel buitenbanen

Het hele jaar door, kun je net zo vaak buiten tennissen als je wilt, als het weer het toelaat (de bespeelbaarheid van de banen is te zien op onze clubapp). En met 8 van de 9 verlichte banen kun je doordeweeks ook 's avonds spelen.

  • Vrijspelen

Je kunt bij ons altijd vrijspelen! We hebben een digitaal afhangsysteem. Voor een dubbel kan je afhangen voor maximaal 45 minuten en voor een single 30 minuten.

  • Tossen

Lekker tennissen, maar je weet niet met wie? Óf kan er niemand en jij wilt toch tennissen? Kom dan tossen op maandagavond! De toss is er voor iedereen, het hele seizoen door v.a. 19.00 uur op maandagavond op de banen 1, 2 en 3.

  • Competitie

OTV doet met veel teams mee aan de voor- en najaarscompetitie. Dit doen we zowel op recreatief- als hoog niveau. We hebben ook een gezellige interne competitie waarvoor je je kunt opgeven. In de menubalk onder senioren - competitie kun je alles hierover terugvinden.

  • Evenementen

Er worden veel toernooien en gezellige evenementen georganiseerd voor en door de leden! Denk bijvoorbeeld aan het ouder/kind toernooi, het Glow in the Dark toernooi, De Jaap Hoostrate Troffee, Het Summer Renkums Open, Clubkampioenschappen, het open toernooi etc. 

  • Tennisschool

De tennisschool House of Tennis geeft en verzorgt professionele lessen, trainingen en clinics op alle niveaus, het hele jaar door.

Routebeschrijving