Waarom lid worden?

De Oosterbeekse Tennis Vereniging (OTV) ligt op een schitterende locatie waar het hele seizoen door veel activiteiten plaatsvinden. Voor jong en oud, voor wedstrijdspelers op elk niveau en voor recreanten. We hebben ± 800 leden waarvan ± 200 jeugdleden.

Redenen om lid te worden:

  • 12 Tennisbanen

Het hele jaar door, kun je net zo vaak buiten tennissen als je wilt, als het weer het toelaat (de bespeelbaarheid van de banen is te zien op de KNLTB ClubApp). En met 11 van de 12 verlichte banen kun je doordeweeks ook 's avonds spelen.

Ook zijn er recent 3 hardcourtbanen neergelegd, op de plek waar OTV in 1936 begon.

  • 2 Padelbanen

In 2022 is er een tweede padelbaan gebouwd, we merken dat de animo om te padellen groeit.

  • Vrijspelen

Je kunt bij ons altijd vrijspelen! Reserveer je baan via het digitale afhangsysteem, dan mag je minimaal een uur blijven spelen. Als je niet wordt 'afgehangen', speel je lekker door.

  • TOSS

Lekker tennissen, maar je weet niet met wie? Óf kan er niemand en jij wilt toch tennissen? Kom dan tossen! De toss is er voor iedereen, het hele seizoen door vanaf 19.00 uur op maandagavond en op vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur.

  • Competitie

OTV doet met veel teams mee aan de KNLTB Voor- en NajaarsCompetitie. Dit doen we zowel op recreatief- als op iets hoger niveau. We hebben ook een gezellige interne WinterCompetitie waarvoor je je kunt opgeven. In de menubalk onder senioren - competitie kun je alles hierover terugvinden.

  • Evenementen

Er worden veel toernooien en gezellige evenementen georganiseerd voor en door de leden! Denk bijvoorbeeld aan het MiniMaxiToernooi, het Glow in the Dark toernooi, De Jaap Hoostrate Troffee, Clubkampioenschappen, het open toernooi Spreng Open. etcetera.

  • Tennisschool

De tennisschool House of Tennis verzorgt professionele trainingen op alle niveaus, het hele jaar door.

 

Wil je lid worden? Wat leuk! Klik dan hier om je direct te kunnen inschrijven!

 

Routebeschrijving