Nieuwe hardcourt banen

 

Tennisbanen Sportpark Hartenstein bespeelbaar!

 

Hang af op één van de drie nieuwe slow hardcourt banen en ervaar zelf hoe prettig ze spelen. De drie banen liggen precies op de plek waar het tennis in Oosterbeek in 1936 begon.

 

 

Opening 10 september

Noteer alvast in je agenda: officiële opening zaterdagmiddag 10 september 15.30 uur met champagne en een demonstratie herendubbel van 4 toptrainers van House of Tennis. Aansluitend genieten we van een feestelijke slotbarbecue van de clubkampioenschappen met een swingende after-party!

 

Tips

  • De route naar de banen loopt langs het clubhuis bij baan 5, zo blijven alle vervoersmiddelen buiten Sportpark Hartenstein staan.
  • Gewone gravelschoenen zijn geschikt (mits schoon!), evenals de meeste all court schoenen. Tennisschoenen moeten non marking zijn, want zwarte zolen geven moeilijk te verwijderen strepen. Om te kunnen glijden kun je speciale hardcourtschoenen aanschaffen. Er komt nog een aparte voorlichting over schoenen. 
  • Er liggen rubberen loopmatten bij de bij de voorlopige ingang aan de linker zijde, zodat je met schone schoenen de baan op kunt.
  • Er komen wissers om na regen het water weg te trekken.
  • Een bezem staat voor je klaar om eventueel blad van de baan te vegen.
  • Banen zijn alleen voor leden van OTV, medegebruik van anderen is mogelijk op afspraak. 

 

To do

Het hekwerk aan de zijkanten wordt afgemaakt nadat vier LED lichtmasten zijn geplaatst (na het rooien van twee bomen bij het clubhuis van de Politie SportVereniging). Planning hiervoor is begin september. Ook worden dan de deuren in de hekken aangebracht. 

Publiek op het nog aanwezige talud achter de banen.

 

Tot slot 

Door de aanleg van deze drie banen kunnen we activiteiten beter spreiden, is er meer ruimte voor vrij spelen en trainingen. Ook tijdens de wintermaanden zullen we er plezier van hebben. OTV groeit en bloeit, met inmiddels ruim 800 leden!