OTV PadelLadder

Ben je net begonnen met padel en op zoek naar mensen om mee te padellen?

Of speel je al langer en wil je meer mensen van jouw niveau tegenkomen?

Doe dan mee met dé OTV PadelLadder. Meld je nú aan en binnen 2 weken speel je je eerste wedstrijd. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over. 

Je schrijft in voor je team: De andere speler hoeft niet apart in te schrijven. Selecteer jullie speelsterkte, geef aan hoe vaak jullie een wedstrijd willen spelen en kies wanneer jullie kunnen spelen. Dit heeft overigens geen gevolgen. Je moet zelf een afspraak plannen binnen de 2 weken van de ronde. Aan het begin van de volgende ronde ontvang je een e-mail met contactinformatie van je tegenstander en hoe je de wedstrijd plant. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten.

 

Spelregels

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang je een e-mail met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogstgenoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. Je speelt 60 minuten en telt de gespeelde games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

 

Seizoen

Het seizoen start op 17 april en loopt tot 8 oktober 2023. Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Ook kun je je afmelden als het je écht niet meer uitkomt.

 

Kosten

De padellader is helemaal kosteloos. 

 

Doe  je ook mee?

Trommel een padelmaatje op en schrijf je in als team door op de link te klikken!