Trainers

House of Tennis

Algemeen 06-57561636

Email: [email protected]

 

HOOFDTRAINER TENNIS

Allard Lagerweij 06-46364141    

Email: [email protected]

 

TRAINERS TENNIS

Steven Bannink 06-54651434

 

TRAINERS PADEL

Vera de Jong 06-42177516

Michiel van Breemen: 06-40350263

 

Vera de Jong

Hallo allemaal, ik ben Vera de jong 29 jaar en Padel nu ongeveer 3 jaar. Ook ik ben als fanatieke tennisspeler verslaafd geraakt aan het spelen van Padel. Het aanleren van een nieuwe sport met de daarbij behorende motorische en cognitieve vaardigheden, vind ik enorm leuk en haal daar veel energie uit. Traininggeven doe ik echt voor mijn plezier naast mijn andere werk.

 

Tot snel op de baan!

 

Michiel van Breemen

Hola, ik ben Michiel van Breemen en spreek niet alleen door het padellen een woordje Spaans maar voornamelijk omdat ik 7 jaar op Mallorca heb gewoond. Daar ben ik ook voor het eerst in aanraking gekomen met padel. Toen ik een keer ging tennissen zag ik padelbanen liggen en was mijn nieuwgierigheid gewekt. Omdat ik op Mallorca ook nog andere sporten beoefende (windsurfen,mountainbiken, trailrunnen) kwam het toen niet verder dan een aantal potjes met vrienden.

Toen ik al een tijdje terug was in Nederland ontdekte ik dat er in Velp een padelbaan lag. Toen ben ik het fanatiek gaan oppakken door het nemen van lessen en het spelen van competitie. Dit is inmiddels een jaartje of 5 geleden en in die tijd ben ik steeds meer van het spelletje gaan begrijpen. Ik heb toen ook een aantal mensen geïntroduceerd en ik merkte dat ik het leuk vond om anderen enthousiast te maken om te gaan padellen. Dat heeft me op een gegeven moment doen laten besluiten om de opleiding tot padelleraar te gaan volgen. Na het behalen van mijn licentie kon ik meteen op verschillende plaatsen aan de slag en OTV leek me een leuke vereniging om ook te beginnen. Naast mensen beter te leren padellen probeer ik mensen met elkaar in contact te brengen. Ik weet uit eigen ervaring dat padel zich daar uitstekend voor leent.

Alle trainers op OTV zijn in het bezit van een geldige VOG en van een geldige trainerslicentie.