Trainers

House of Tennis

          Algemeen 06-57561636‬

          Email: [email protected]

 

HOOFDTRAINER TENNIS

          Allard Lagerweij 06-46364141              

          Email: [email protected]

 

TRAINERS TENNIS

   Steven Bannink 06-54651434

 

TRAINERS PADEL

            Vera de Jong 06-42177516

            Eline Coene 06-52549393

 

Vera de Jong

Hallo allemaal, ik ben Vera de jong 29 jaar en Padel nu ongeveer 3 jaar. Ook ik ben als fanatieke tennisspeler verslaafd geraakt aan het spelen van Padel. Het aanleren van een nieuwe sport met de daarbij behorende motorische en cognitieve vaardigheden, vind ik enorm leuk en haal daar veel energie uit. Traininggeven doe ik echt voor mijn plezier naast mijn andere werk.

 

Tot snel op de baan!

Eline Coene

Vanaf mijn 12e jaar ben ik begonnen met badminton en hier vele mooie ervaringen opgedaan. Naast deze ervaringen kan ik met trots vertellen; meervoudig Nederlands kampioen te zijn in zowel single als dubbel. Heb ik 2 Ek medailles gewonnen, en 2 deelnames gehad aan de Olympisch Spelen.
Na mijn topsportcarrière heb ik mij verdiept in het verzorgen van trainingen. Op verschillende niveaus heb ik trainingen verzorgd. 

Inmiddels ben ik zo’n 4 jaar bezig met Padel. En vanaf het eerste moment gegrepen door deze tactische sport. Als ambassadeur, speler en trainer wil ik graag mijn kennis en enthousiasme overbrengen aan anderen. Dit is de reden geweest om mij aan te melden voor de trainersopleiding Padellicentie A met als doel deze in mei 2022 af te ronden.

 

Tot snel op de Padelbaan!

 

 

 

 

 

 

Alle trainers op OTV zijn in het bezit van een geldige VOG en van een geldige trainerslicentie.