House of Tennis/Padel

Training

Tennis op elk niveau en voor iedereen staat centraal op OTV!

Dat betekent dat we trainingen bieden voor de beginnende speler, maar ook de talenten en veeleisende spelers de ruimte geven om zich optimaal te ontwikkelen.

  • De jeugd kan trainen in een grote groep (6,7,8), kleine groep (3,4,5), met 2 personen of privé.
  • Voor senioren is er een mogelijkheid om te trainen in een groep van 4, met 2 personen of privé.

De trainingen van OTV worden verzorgd door de trainers van House of Tennis. Voor aanmelden en inschrijven trainingen klik hier.

Naast de clubtrainingen verzorgt House of Tennis regio- en toptennis training voor de jeugdspelers die al op (inter)regionaal niveau willen acteren. Deze tennisschooltrainingen staan los van OTV, maar kunnen een mooie aanvulling zijn. Het is echter uiteraard ook mogelijk om meerdere trainingen per week op OTV te volgen.

Tennis proberen

Ben je nog geen lid en zou je graag kennis willen maken met tennis? Kies voor proeflessen die op professionele wijze worden ingevuld door trainers van House of Tennis, tegen voordelige tarieven.   

Training jeugd en senioren

Voor jonge kinderen gaat het om spelenderwijs leren op basis van het Tenniskids principe. Voor meer informatie klik hier. Onze trainers zijn opgeleid om elke doelgroep de vaardigheden behorend bij de leeftijd en/of niveau op de juiste manier en op het juiste moment aan te bieden. Dit doen ze met het juiste trainingsmateriaal om op een zo goed mogelijke manier het tennisspel aan te leren en/of te verbeteren. Je kunt al op vijfjarige leeftijd met tennisles beginnen met speciaal voor hen aangepast lesmateriaal (Tenniskids Blauw).

Het trainingsseizoen voor zowel junioren als senioren loopt van medio oktober tot en met eind maart en van april tot en met medio oktober. 

Coördinatie trainingen

Allard Lagerweij coördineert de trainingen en is hét aanspreekpunt voor alle vragen en/of opmerkingen over trainingen bij OTV. Je kunt hierbij denken aan vragen over indelingen, opgave voor trainingen, advies over rackets en materiaal, het vinden van tennismaatjes, extra privétraining enz.

Telnr: 06-46364141                 

Email: [email protected]

Indeling van de trainingen gebeurt op basis van de opgegeven beschikbaarheid en andere voorkeuren. Mocht er niet geheel aan je wensen kunnen worden voldaan, dan zal Allard altijd eerst contact opnemen om te overleggen en een oplossing te zoeken. Voor alle voorwaarden kun je hier klikken voor het lesreglement.

Alle trainers op OTV zijn in het bezit van een geldige VOG en geldige trainingslicentie(s).

 

Winter 2223 - OTV.pdf