Nieuwsbrief 19 oktober 2020

Wat is het fijn, we mogen nog steeds padellen, singelen èn dubbelen! Tennis heeft wat dat betreft ten opzichte van vele andere sporten een uitzonderingspositie, in de Corona-maatregelen. Hieronder lees je de laatste nieuwtjes om up to date te blijven.

 

Nieuwe hoofdsponsor

Spitman Makelaars is de nieuwe hoofdsponsor van OTV. Wij zijn een verbintenis aangegaan voor in principe 6 jaar. Binnenkort verschijnt er een artikel ter kennismaking met Ben op onze website. We zijn dolblij met deze samenwerking, ook gezien zijn interessante ideeën om hier een eigen invulling aan te geven.

 

Vacature bestuur

Annemarie Wink heeft haar functie als bestuurslid Jeugd helaas neergelegd. Zij heeft ongelooflijk veel voor de jeugd gedaan in de relatief korte tijd dat ze bezig is geweest, waaronder het aantrekken van twee nieuwe enthousiaste commissieleden, Jeanet Roorda en Manon Wijnhout. Uiteraard zijn we Annemarie voor al haar inspanningen enorm dankbaar.

Heb je interesse in het vervullen van de vacante bestuursfunctie Jeugd, neem dan contact op met Therese Borghuis.

 

Zomer Challenge

Afgelopen zomer hebben bijna 100 mensen gedurende drie maanden tegen een gunstig tarief kunnen proeven aan een lidmaatschap bij OTV. Inmiddels heeft bijna de helft van deze ‘Zomer Challenge leden’ zich als regulier lid van OTV ingeschreven. Welkom!
In de volgende OTV Nieuwsbrief volgt een samenvatting van de resultaten van de enquête.

 

Afronding KNLTB Competitie 2020

Gelukkig hebben we de afgelopen weken een groot deel van de KNLTB Competitie 2020 mogen spelen. Echter, vanaf de 6de week is de competitie door de KNLTB beëindigd. Van promotie of degradatie is dit jaar geen sprake, de gespeelde wedstrijden tellen wel mee voor je rating.

 

Corona-maatregelen

Op de website van de KNLTB is een helder overzicht van vragen en antwoorden te lezen over de maatregelen geldend vanaf 14 oktober. Deze maatregelen gelden ook voor (de leden van) OTV. En omdat het clubhuis gesloten is, is de verbanddoos tijdelijk verplaatst naar het halletje voor de altijd toegankelijke toiletten.

 

Baanverlichting

Als gevolg van het gesloten clubhuis, is er een instructie gemaakt zodat leden zelfstandig de baanverlichting kunnen bedienen. Als je als eerste hinder ondervindt van de duisternis en als je als laatste de baan verlaat kun je Arjen appen op 06-19931387. Van hem ontvang je dan een instructie voor het aan- en/of uitzetten van de verlichting. Doe in ieder geval ALTIJD het licht uit als je de laatste bent die de beneden- of bovenbanen verlaat. Dit om klachten van buurtbewoners te voorkomen en onnodig energieverbruik tegen te gaan.

 

Interne WinterCompetitie

Door de Corona-maatregelen moeten we nog even wachten op de start van de gezellige en sportieve interne WinterCompetitie op OTV. Omdat we bij positieve berichten meteen willen starten, openen we binnenkort al de inschrijving, ondanks dat de startdatum van de competitie op dit moment nog ongewis is. Nieuw is dat dit jaar ook het enkelspel wordt toegevoegd!

 

Stijlvol droog op het terras

Op zeer korte termijn verrijst er op het terras een stijlvolle stretchtent, met gezellige sfeerverlichting. Hiermee kunnen we bij redelijk weer al buiten zitten en biedt deze de mogelijkheid te schuilen indien gewenst.

 

Save the date

De tijdelijke inperkingen zorgen ook op OTV voor inventiviteit; Arjen organiseert op de kortste zaterdag van het jaar (19 december) het MidWinterEvent! Een dag vol tennis, padel en warme, lekkere gezelligheid. In de volgende OTV Nieuwsbrief meer hierover.