Terug naar overzicht

OTV Jeugdkamp 2021

OTV
17-7-2021 08:45 - 18-7-2021 12:30

Wat gaan we doen?

Heel veel spelletjes, met uiteraard het super vette smokkel bosspel, een coole Stormbaan, Gezelligheid rondom de vuurkorf en natuurlijk ....... heel veel tennis, zoals Davis Cup, Padel, ballenkanon........ en nog veel meer!

Voor wie?

Alle basisschool jeugdleden van OTV vanaf 6 jaar met een maximum van 60 deelnemers.

Wanneer?

We starten zaterdagochtend 17 juli om 8.45 uur en op zondag 18 juli rond 12.30 uur
is het afgelopen. Op vrijdagavond 16 juli mogen jullie je tent al komen opzetten. Uiteraard houden we ons aan de dan geldende corona-maatregelen. Vooralsnog gaan we er vanuit dat er gekampeerd mag worden. Anders volgt een alternatief programma.

Waar?

Op en rond de tennisbanen van OTV. Je slaapt in tenten op het (afgesloten) sportpark Hartenstein. Je mag zelf bepalen met wie je in de tent slaapt en je regelt daar zelf een passende tent bij. Indien je geen groepje hebt, geef dit aan ons door, dan kunnen wij wellicht wat regelen. Geef daarbij wel aan of je een tent mee kan nemen. Als je minimaal 7 bent, mag je blijven slapen. Wil je toch niet blijven slapen dan is dat ook prima. Je kan dan zaterdag rond 22.00 uur opgehaald worden. De volgende ochtend vanaf 8.15 uur ben je weer van harte welkom.

Vrijwilligers?

Het organiseren van een kamp gaat niet zonder vrijwilligers. Voor zaterdagnacht zoeken wij ouders/ verzorgers die een deel van de nacht willen waken. U bent met tenminste 2 personen tijdens een “waakdienst”. Opgave hiervoor gaat via dit inschrijfformulier.

Let op ! 2x inschrijven is nodig:

Vragen? App Allard: 06-46364141

Tot dan!

Allard, Gert-Jan, Annemarie, Matthijs, Yvonne & Marieke

  Terug naar overzicht