House of Tennis

TRAINING
Bij OTV is er altijd wel een training op maat voor je te vinden. Wat je leeftijd of niveau ook is, of je nu beginner bent of gevorderd. Voor de jeugd zijn er speciale trainingen. Jeugd kan trainen in een grote groep (6,7,8), kleine groep (3,4,5), met 2 personen of privé. Voor senioren in een groep van 4, met 2 personen of privé.
Tennis op elk niveau en voor iedereen staat centraal op OTV. Deze breedtesport gedachte vinden wij belangrijk. Dat betekent dat we trainingen bieden voor de beginnende speler, maar ook de talenten en veeleisende spelers de ruimte geven om zich optimaal te ontwikkelen. De trainers van House of Tennis verzorgen de trainingen op OTV. Voor aanmelden en inschrijven trainingen klik hier.
House of Tennis verzorgt naast de clubtrainingen bovendien regiotraining en toptennis training voor de jeugdspelers die al op (inter)regionaal niveau willen acteren. Deze tennisschooltrainingen staan los van OTV, maar kunnen een mooie aanvulling zijn op de clubtrainingen. een redelijk aantal jeugdspelers volgt naast de clubtraining op dit moment regiotraining of toptennis. Het is echter uiteraard ook mogelijk om meerdere trainingen per week op OTV te volgen.
TENNIS PROBEREN
Ben je nog geen lid en wil je juist tennis proberen? Vanaf voorjaar 2019 gaan wij proeflessen aanbieden die op professionele wijze worden ingevuld door trainers van House of Tennis en tegen voordelige tarieven zullen worden aangeboden.   
TRAINING JEUGD EN SENIOREN
De jongste kinderen kunnen al op vijfjarige leeftijd met tennisles beginnen met speciaal voor hen aangepast lesmateriaal (Tenniskids Blauw). Voor jonge kinderen gaat het om spelenderwijs leren op basis van het Tenniskids principe. Klik hier voor meer informatie over Tenniskids. Onze trainers zijn opgeleid om elke doelgroep de vaardigheden behorend bij de leeftijd en/of niveau op de juiste manier en op het juiste moment aan te bieden. Voor alle leeftijden bieden de trainers van House of Tennis ook het juiste trainingsmateriaal aan om op een zo goed mogelijke manier het tennisspel aan te leren en/of te verbeteren.  De trainingsseizoenen voor zowel junioren als senioren loopt van medio oktober tot en met eind maart en van april tot en met medio oktober. Zie onderaan deze pagina voor trainingsdata, trainingsaanbod en prijzen winterseizoen 2019-2020.   
COÖRDINATIE TRAININGEN
Arjen Knulst coördineert de trainingen en is hét aanspreekpunt met betrekking tot alle vragen en/of opmerkingen over trainingen bij OTV. U kunt hierbij denken aan vragen over indelingen, opgave voor trainingen, advies over rackets en materiaal, het vinden van tennismaatjes, extra privétraining enz. Schroom vooral niet om contact met hem op te nemen. Telefoonnummer 06-19931387, mailadres [email protected]
Indeling van de trainingen gebeurt op basis van de opgegeven beschikbaarheid en andere voorkeuren. Mocht er niet geheel aan uw wensen kunnen worden voldaan, dan zal Arjen altijd eerst contact opnemen om te overleggen en een oplossing te zoeken. Voor alle voorwaarden kunt u hier klikken voor het lesreglement. Alle trainers op OTV zijn in het bezit van een geldige VOG en geldige trainingslicentie(s).
House of Tennis lessenoverzicht winter 2019.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 26 333 7889

Tennisvereniging OTV

J.J. Talsmalaan 11
6862 BZ Oosterbeek