Nieuwe trainers bij House of Tennis!

Maak kennis met de 3 nieuwe trainers die deze winter zijn toegevoegd aan het team van House of Tennis; Jan Roelfs, Eline Segers en Rick Bosch. Hieronder stellen zij zich aan jullie voor:

 

Jan Roelfs

Ik ben Jan Roelfs. Rond 1998 stond ik voor het laatst als tennisleraar op de baan bij TV Badhoevedorp, vlakbij Amsterdam. Ik leerde het vak als assistent van Martin Simek en Stanley Franker die op TV Badhoevedorp les gaven in die tijd. De jaren daarna ben
ik altijd blijven tennissen, mijn grote passie naast het voetbal. Ook vanuit mijn werk als commentator bij Studio Sport het voorrecht gehad tennis te mogen verslaan. Nu vanwege Covid een winter zonder reizen, het proftennis heeft het zwaar vanwege de pandemie.

Superleuk dus dat ik voor een paar uurtjes mijn oude ambacht weer heb kunnen oppakken nu bij OTV!

 

Eline Segers

Ik ben Eline Segers, 22 jaar jong en inmiddels 2 jaar werkzaam bij House of Tennis. Ik tennis ongeveer vanaf mijn 6e en ik heb een deel van mijn tennisopleiding bij House of Tennis mogen volgen. Het is voor mij dan ook erg leuk dat ik mijn oude trainers nu mijn collegas mag noemen. Het lesgeven is voor mij begonnen als bijbaantje tijdens mijn studie International Sport, Management and Business. Inmiddels ben ik afgestudeerd en sta ik zon 25 uur in de week op de baan bij verschillende verenigingen.

Een aantal OTV’ers kent mij wellicht al, aangezien ik vorig jaar ook al een seizoen op OTV heb mogen lesgeven. Daarnaast heb ik ook deel uitgemaakt van de toernooileiding tijdens de laatste editie van de Windmill Cup. Tijdens dit event heb ik kennis gemaakt met veel betrokken en enthousiaste leden. Ik kijk er dan ook naar uit om op de baan met je aan de slag te gaan!

 

Rick Bosch

Ik ben Rick Bosch, een aantal leden kennen me van 3 jaar geleden, toen ik bij OTV training gaf op de donderdag. De vereniging was al een oude bekende, waar ik begin jaren negentig stage liep bij Jan Willem van Gent.

Vanaf die tijd heb ik bij verschillende verenigingen en tennisscholen trainingen verzorgd. Ook vanaf die tijd veel bezig geweest in de conditie en fysieke wereld als conditietrainer. Naast tennis ben ik ook liefhebber van veel andere sporten onder andere padel waarvoor ik 2 jaar geleden een opleiding gedaan heb, kortom ik ben iemand met veel passie voor tennis en sport. Ik vind het super leuk om terug te zijn bij OTV en hoop je snel te ontmoeten!