Najaarscompetitie 2019

INSCHRIJVING KNLTB NAJAARSCOMPETITIE 2019 GEOPEND!!

De voorjaarscompetitie is nog maar nauwelijks afgesloten of de inschrijving voor de najaarscompetitie staat alweer voor de deur! De Najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, er schrijven zich elk jaar steeds meer teams in! Logisch want competitie spelen daagt niet alleen uit, maar brengt ook sfeer en gezelligheid op de club. Voor een groot aantal leden dan ook een goede reden om elk jaar terug te keren op de baan. De Najaarscompetitie telt in principe zeven speeldagen en wordt zo veel mogelijk gespeeld in poules van acht teams.

Inschrijven van teams  

Van 15 juni tot en met 28 juni kun je jouw team inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019.  

Gebruik het bijgevoegde inschrijfformulier.  

Voorwaarden inschrijving  

Het inschrijfgeld voor deelname aan zowel de Najaarscompetitie 2019 als 8&9 Tennis bedraagt €38, = per team. Indien een reeds ingeschreven ploeg zich na 1 juli 2019 terugtrekt, zijn wij helaas genoodzaakt een boete op te leggen van €115,-. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven ploeg na publicatie van de indeling geldt een boete van €225,-.  

Verkort & Compact Spelen  

Voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als juniorencompetities geldt Verkort Spelen: er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13. Voor de 8&9 Tennis geldt compact spelen.  

De inschrijving sluit 28 juni a.s.  

De inschrijvingen worden alleen geaccepteerd met een volledig ingevuld inschrijfformulier. Graag zien we jullie inschrijving zo spoedig mogelijk tegemoet. Mocht je nog vragen hebben.  

Graag per mail naar [email protected]  

Met sportieve groet,

 

Namens de technische commissie OTV

 

Ronald van Mersbergen

 

Ron Evers

[email protected]  

inschrijfformulier najaarscompetitie 2019.docx inschrijving najaarscompetitie 2019.jpg