Sponsor in Beeld: Ben Spitman

Op 30 oktober 2020 werd het sponsorcontract met onze nieuwe hoofdsponsor Ben Spitman van Spitman Makelaars ondertekend bij hem in zijn Oosterbeekse vestiging. Die gelegenheid leende zich uitstekend om Ben te interviewen, zodat wij hem als leden van OTV alvast een beetje leren kennen.

Ben als makelaar

Ben is op zijn 21ste in de makelaardij begonnen. In 2001 is hij voor zichzelf begonnen in de Rijnstraat in Arnhem. In 2004 vestigde Spitman makelaars zich in Oosterbeek, want zijn eigen dorp trok toch. Zijn Oosterbeekse vestiging zit momenteel op de hoek Utrechtseweg - Weverstraat.

Reden voor dit partnerschap

Ben vindt het prettig om samen met een nieuw bestuur aan dit avontuurlijke partnerschap te beginnen, waarbij we elkaar optimaal weten te versterken.

Tennissen is leuk, maar het nadien samen drinken van een lekker drankje en genieten van een bruine fruitmand (bittergarnituur) is wat hem betreft minimaal even waardevol. Hij vindt OTV een gezellige vereniging met mooie evenementen waar hij graag vertoeft. Hij ziet het als een fijne plek om anderen te ontmoeten, dus een perfecte vereniging om mee samen te werken.

Het is voor Ben belangrijk om maatschappelijk gezien zijn steentje bij te dragen. Hij kiest voor dit exclusieve partnerschap met OTV omdat hij OTV een warm hart toedraagt en gezamenlijk de vereniging naar een nog hoger plan wil tillen.

Ben als mens

Ben heeft samen met zijn vrouw Patricia 3 kinderen, ook Patricia en zijn jongste kind Joep zijn OTV-lid. Hij ziet zichzelf als toegankelijk persoon met wie het aangenaam verpozen is om op ons mooie park.

Gemeenschappelijke waarden

Binnen de visie van OTV staat gezelligheid als kernwaarde benoemd. Dit plezier is te zien in de ogen van Ben, hij is een zogeheten ‘mensenmens'. Daar haalt Ben zijn energie uit. Daarom waardeert hij het hoe Arjen het pachterschap heeft opgepakt, onder andere met gezellige evenementen. Tennissen is heel belangrijk maar gezelligheid eromheen is net zo belangrijk. Dit zijn gemeenschappelijke waarden van zowel Ben als OTV.

Betrokkenheid is de andere OTV-waarde. Betrokkenheid kun je volgens Ben niet opleggen maar komt automatisch als andere voorwaarden ook kloppen. Binnen onze vereniging is er een groot potentieel aan leden die van alles willen doen. Maar je moet weten aan welke knoppen te draaien. Betrokkenheid krijg je niet door het tennissen of padellen zelf, maar juist door de ontmoetingen met anderen die je daardoor hebt.

Ontmoet Ben

Ben tennist zelf op de woensdagavond, daar kent hij de meeste mensen. Hij leert graag ook de andere leden kennen, bijvoorbeeld tijdens een van de events die in het verschiet liggen en waar Ben zonder twijfel van de partij zal zijn.