Score2 Clubkampioenschappen 2022

 
 
Score2 Clubkampioenschappen OTV 2022:
 een feest!

Als de zomervakantie voorbij is en de Airbornemars erop zit, is het hoog tijd voor de clubkampioenschappen tennis en padel van OTV. Dit jaar hebben we een bijzonder programma, met de ultieme climax op zaterdag 10 september.
 
Zoals altijd beginnen we de zondag na de Airborne-wandeltocht. Maar anders dan anders worden in de editie van 2022 alle finales op zaterdag gespeeld. Die dag neemt OTV bovendien om 15.30 uur drie gloednieuwe hardcourtbanen in gebruik op de plaats waar de Oosterbeekse tennisgeschiedenis in 1936 begon. Vier toppers van House of Tennis geven een demonstratie op de nieuwe banen en vanzelfsprekend is er champagne.
 
Alsof het allemaal nog niet genoeg is, sluiten we de finaledag om een uur of vijf af met een barbecue en aansluitend een spetterend feest met een fantastische discjockey. Dus stop behalve je tennisschoenen ook je dansschoenen in je tennistas en blok 4 tot en met 10 september in je agenda.
 
Voor de deelnemers aan het clubkampioenschap kost meedoen aan de zeer uitgebreide barbecue slechts 5 euro. Je kunt je opgeven als je je via toernooi.nl inschrijft voor het clubkampioenschap. Wie niet om de titel strijdt, maar toch wil mee-eten, betaalt 15 euro (opgeven bij Arjen).
 
De clubkampioenschappen tennis én padel beginnen op 4 september en zijn voor álle senior-leden van OTV. Dus zowel door de wol geverfde competitiespelers als spelers die deze zomer pas begonnen zijn, kunnen meedoen. Voor de finaledag kun je geen verhinderingen opgeven. Je kunt je inschrijven in de speelsterktes 4 tot en met 9 (DE, HE, GD, DD, HD). Dat kan tot en met 21 augustus via toernooi.nl.
 
Daniëlle,
 Marieke
 & Rob.