Nieuwsbrief 5 november 2020

 

Onderwerp: Tennissen en padellen mag nog wel, alleen dubbelen even niet!

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis en padel. Deze maatregel komt bovenop de gedeeltelijke lockdown.

Sporten en bewegen is op meerdere vlakken gezond en we zijn daarom ontzettend blij dat we tennis en padel kunnen blijven spelen op OTV de komende twee weken, al is het wel met een extra beperking. De komende twee weken is namelijk alleen enkelspel toegestaan, dat is even niet anders.

Vanaf donderdag 19 november vallen we weer terug naar de soepeleregedeeltelijke lockdownen gelden de maatregelen van 14 oktober. Vanaf dan kunnen we vermoedelijk wel weer onderling dubbelen.

Voor onze jeugdleden geldt de extra beperking gelukkig niet. De volwassenen die groepstraining hebben, zullen heel spoedig via de app een bericht krijgen over een alternatieve trainingsinvulling door hun eigen trainer van House of Tennis.

 

Veel speelplezier gewenst!

Bestuur OTV