Windmill Cup, 14-21 juli 2018 op OTV

08 juli 2018


DUNO AIR WINDMILLCUP 14 JULI T/M 21 JULI 2018

Het is bijna zover: vanaf volgende zaterdag 14 juli t/m zaterdag 21 juli vindt de  Duno Air WindmillCup op OTV en Sportpark Hartenstein plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang en het park wordt met de dag verder "aangekleed" met allerlei banners, borden, doeken en vlaggen. De organisatie van de WMC is er druk mee. Zo zijn Arjen Knulst als toernooi directeur en Steven Bannink, Robert-Jan Schampers en Adry Mulder vanuit de Stichting WMC volop betrokken. Maar tevens wordt er hard gewerkt aan de 'housing' (het onderbrengen van de kinderen/trainers bij gastgezinnen en hotels), de service desk, de transport- en wasservice en tal van andere activiteiten die komen kijken bij de organisatie van een dergelijk internationaal toernooi. Tal van vrijwilligers - waaronder veel leden van OTV - werken hier aan mee.
 
 Wat betekent de WMC voor de beschikbaarheid van de tennisbanen op OTV voor de leden?
Voor het volledige programma van de WMC verwijzen wij graag naar de website van de WindmillCup www.windmillcup.com. Daar is het volledige programma op te vinden alsmede allerlei praktische informatie. Vrijdagmiddag 13 juli a.s. kunnen spelers zich inschrijven voor de kwalificatierondes die dat weekend worden gespeeld op OTV. Vanaf maandag 16 juli t/m zaterdag 21 juli vindt het officiƫle toernooi plaats met de finale en prijsuitreiking op zaterdagmiddag 21 juli 2018. Dit betekent dat vanaf zaterdag 14 juli t/m zaterdag 21 juli 2018 de tennisbanen op OTV overdag tot een uur of 20.00 uur 's avonds grotendeels in gebruik zijn voor de WMC. Naarmate de week van het toernooi vordert zullen er wellicht wel steeds meer banen voor de leden van OTV beschikbaar komen.
Het is verstandig om vooraf even te bellen met het clubhuis van OTV om te vragen of er banen beschikbaar zijn om te kunnen spelen in de week van de WindmillCup.
 
 De wedstrijden worden uiteraard op OTV gespeeld maar verder vinden alle activiteiten plaats op Sportpark Hartenstein. De spelers, coaches en trainers verblijven in hotels en gastgezinnen. Het parkeren vindt plaats op Sportpark Hartenstein en het terrein daarachter (Hoofdlaan).
 We verwachten geen of nauwelijks overlast voor de buurt, maar zullen dat uiteraard nauwlettend in de gaten houden.
 
 Tot slot nodigen we jullie natuurlijk van harte uit om tijdens de WMC te komen kijken naar de vele mooie wedstrijden die op OTV gespeeld zullen worden!
 
 Het bestuur van OTV
 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]l

Telefoon

+31 26 333 7889

Tennisvereniging OTV

J.J. Talsmalaan 11
6862 BZ Oosterbeek