Veelgestelde vragen en antwoorden!

11 mei 2020


Hieronder lees je de meestgestelde vragen en antwoorden (geldig tot 1 juni 2020):

 

Klik op onderstaande links voor het bekijken filmpjes voor de routing op het park:

          routing naar de bovenbanen en padel- en minibaan

          routing benedenbanen

 

FAQ

  1. Wat zijn de openingstijden van het park?    Tot 1 juni zijn de bovenbanen van 8.30 tot 22.30 uur open, de benedenbanen zijn van 8.30 tot 22.00 uur open (in verband met het kunnen uitdoen van de verlichting).                                                                                      
  2. In principe mogen partners die tot hetzelfde huishouden behoren wel samen dubbelen. Klopt dat?    Dit klopt inderdaad, maar om eerst te wennen aan de regels en te veel drukte op het park in het begin te voorkomen, willen we deze mogelijkheid pas vanaf 1 juni aanstaande laten ingaan. Tot die tijd vragen we hiervoor jullie begrip en geduld.                     
  3. Wie is verantwoordelijk voor aan- en uitzetten verlichting banen?    De trainers zetten de verlichting op de benedenbanen om 22.00 uur uit. Arjen kan vanuit huis de bovenbanen om 22.30 uur uitzetten.                                                                                                       
  4. Moet iedereen die wil spelen vooraf afhangen?    Ja, iedereen die wil spelen dient thuis via het digitale bord een baan af te hangen. Per baan zijn dit altijd allebei de spelers.                    
  5. Moet ik de reservering van de baan op het afhangbord bevestigen?    Nee, dit hoeft niet (reden: we willen de 1,5 meter afstand garanderen en bij het afhangbord is de ruimte hiervoor te klein).                                                                                                               
  6. Als ik onverhoopt toch niet kan tennissen/padellen, en ik heb al wel een baan afgehangen, wat moet ik dan doen?    Mocht dit gebeuren dan vragen we je Arjen te bellen, zodat hij in het systeem de baan weer vrijgeeft. Omdat dit voor hem extra werk betekent, gaan we ervan uit dat het onverhoopt niet kunnen spelen slechts een uitzondering is. Iedereen wil weer graag de baan op!                                                                                                  
  7. Wat is precies de routing op het park?    De routing is met pijlen aangegeven. Daarnaast laten bijgaande filmpjes je precies de routing zien (één voor de bovenbanen, padel- en minibaan en één voor de benedenbanen). We vragen je dringend je hieraan te houden.                                                                                   
  8. Mogen we na het tennissen de baan zelf slepen?    Op de benedenbanen is het slepen noodzakelijk na elk spel. We willen jullie vragen dit zelf te doen, wel onder de voorwaarde dat jullie handschoenen en ontsmettingsmiddel gebruiken (staan klaar op de baan) om het koord voor en na slepen te ontsmetten. De benedenbanen zijn vooral aan de terraskant nog zacht. Mocht je er een gat in trappen, probeer deze dan direct met je schoen zoveel mogelijk te dichten. Zo houden we met elkaar de banen in een zo goed mogelijke conditie. De bovenbanen hoeven niet gesleept te worden.
  9. Mogen we ook weer tossen?    Volwassenen mogen bij vrij spelen maximaal met 2 personen de baan op. Wil je graag padellen of tennissen, dan is het de bedoeling dat jij en je partner allebei thuis digitaal de betreffende baan reserveren. Zodra we weer met meer mensen tegelijk op een baan kunnen spelen, heeft het tossen in de eigenlijke vorm pas weer echt zin.

  10. Hoe moet ik afhangen via de clubapp? Je kunt direct vanuit de KNLTB ClubApp een baan afhangen. Je kunt ook 1 dag van te voren een reservering plaatsen. Je kiest je medespeler(s) en een specifieke dag. Vervolgens gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn. Je kunt nu afhangen. Voor meer informatie klik hier of op de website van de KNLTB. Daarnaast is er een mogelijkheid om via de website een baan te reserveren, met de oranje knop rechtsboven op de homepage; reserveer je baan

- Lees de nieuwsbrief van 10 mei 2020 voor meer informatie

- Lees het laatste nieuws van de KNLTB

Nieuwscategorieën