Uitnodiging inschrijving najaarscompetitie 2024 senioren

13 mei 2024


Senioren teams en individuele leden worden dan ook van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor de KNLTB najaarscompetitie tennis- en/of padel.

Meer informatie over deze competities is te vinden op de KNTLB-website: voor tennis via deze link en voor padel via deze link.

Vrijdagavondcompetitie

Vorig jaar hadden zich voor de vrijdagavondcompetitie veel meer teams ingeschreven dan onze baancapaciteit toelaat. Daardoor konden een aantal teams niet meespelen. De verwachting voor dit najaar is hetzelfde, daarom het verzoek aan teams om na te gaan of je ook op zaterdag wil spelen. Dit helpt teams waarvan de leden (deels) alleen op vrijdagavond kunnen.

Nieuw: spelen om promotie en degradatie

Met ingang van dit jaar wordt er tijdens de najaarscompetitie Tennis ook om promotie/degradatie gespeeld (voorheen was dit alleen tijdens de najaarscompetitie, de najaarscompetitie werd ingedeeld op gemiddelde teamsterkte). Door de invoering hiervan wordt het uitdagender om mee te doen, want het blijft tot het laatste moment spannend. Alle wedstrijden zijn namelijk van belang en bepalen welke teams er kampioen worden en welke teams er degraderen.

Teams die dit jaar 1e worden, spelen dan tijdens de Najaarscompetitie in 2025 een klasse hoger (indien er een klasse hoger is). Teams die dit jaar 5e of 6e worden, spelen in 2025 een klasse lager. Zo zorgen we ervoor dat de competitie spelen nog leuker wordt!

Na de inschrijving gaat de KNLTB aan de slag om de indeling zoveel mogelijk op niveau in te delen. Wanneer er wordt geconstateerd dat de indeling beter kan op niveau en/of reisafstand kan de KNLTB indien nodig teams verplaatsen naar een andere klasse.

Inschrijving

Inschrijven kan uitsluitend via een webformulier op Google forms: 

  • Teams kunnen zich inschrijven via deze link.
  • Individuele spelers die een team zoeken of spelers die willen invallen, kunnen zich inschrijven via deze link.

Let op: sommige bedrijfsnetwerken staan toegang tot Google forms niet toe, gebruik in dat geval een thuisnetwerk

Tijdspad inschrijving

De inschrijving sluit op vrijdag 31 mei 2024, 17:00. Loting, voor zover nodig, zal plaatsvinden op maandag 3 juni, 19:00 uur, in ons clubhuis.  Let op: inschrijven na 31 mei is niet mogelijk

Meer informatie en vragen

Verdere informatie over de competitie en de voorwaarden voor inschrijving zijn te vinden op het inschrijfformulier.  Vragen over de competitie en inschrijving mail je naar:  [email protected]. Stuur ook een mail naar de wedstrijdcommissie wanneer je nog spelers zoekt voor een bijna compleet team.

Nieuwscategorieën