Pub Quiz White Cows Foundation Windmill Cup OTV

19 mei 2019


Op donderdag 13 juni aanstaande organiseert de White Cows Foundation in het kader van de Duno Air Windmill Cup weer de jaarlijkse Pub Quiz  annex veiling in het clubhuis van OTV. Dit jaar hebben we de light versie: wegens klachten over de moeilijkheidsgraad doen we dit keer de easy peasy light versie, met multiple choice vragen. Dus echt iedereen kan meedoen!  Opgave per team van maximaal 5 personen. De kosten zijn €50,00 per team. Er is ook een aantal VIP tafels beschikbaar. Kosten daarvan zijn €100,00 per team.  

De gehele opbrengst gaat naar het onderwijsdoel voor meisjes vanaf 10 jaar in Oeganda van de White Cows Foundation. Kijk voor meer informatie op http://www.whitecows.org. We hebben coole kostelijke kavels die door veilingmeester Bart, op onovertroffen wijze zullen worden geveild.  

Je kan je inschrijven via [email protected]. Vermeld naam van het team en een emailadres en liefst de namen van de teamleden. Je hoeft geen lid te zijn van OTV om mee te doen. Je kan ook een app sturen of bellen naar Daniëlle op nummer 06-14592596 (ook als je vragen of opmerkingen hebt over de White Cows Foundation).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 26 333 7889

Tennisvereniging OTV

J.J. Talsmalaan 11
6862 BZ Oosterbeek