Mini-Maxi Toernooi 2024

09 juli 2024


Mini-Maxi Toernooi 2024

Het laatste weekend van de zomervakantie vieren we graag op een leuke manier, daarom organiseren wij op zaterdag 17 augustus 14.00 uur ons jaarlijkse Mini & Maxi-toernooi. 

Dit legendarische toernooi staat in het teken van plezier maken en uitdagen voor (heel) jong en (heel) oud. 

We spelen uitsluitend dubbelwedstrijden in koppels bestaande uit een Mini (speler 5 t/m 14 jaar) en een Maxi (speler 15 t/m 100+ jaar). Het maakt daarbij niet uit welke combinatie je maakt, zolang één van de twee maar lid is van OTV. 

We proberen de wedstrijden zo in te delen dat iedereen zoveel mogelijk speelt tegen koppels van vergelijkbaar niveau. 

Dus vraag je vader, moeder, broer, zus, oma, opa, neefje, nichtje, buurman, buurvrouw of wat ons betreft de bakker van de hoek om samen te spelen. Het is niet noodzakelijk dat de dubbelpartner zelf op tennis zit, maar we vragen wel om zelf te zorgen voor een tennisracket en correcte kleding en schoenen. 

Tijdens het toernooi verzorgt Arjen een heerlijke BBQ. Hiervoor moet je je apart opgeven bij je aanmelding. Deelname aan de BBQ is €25,- per ingeschreven Mini-Maxi koppel. Uiteraard kan iedereen, dus zeker ook eventuele supporters, zich hier los voor opgeven. Per volwassene zijn de kosten €15,- en per kind €10,-. 

Deelname aan het toernooi zelf is gratis, dus wat houdt je tegen 😉

Schrijf je snel samen in via onderstaande link: https://forms.gle/gSPgyDxvSCeCw8JQ7

Tot zaterdag 17 augustus!

Sportieve groet mede namens de OTV Jeugdcommissie
Liesbeth

Nieuwscategorieën