Interne WinterCompetitie van start

07 oktober 2022


Belangrijkste punten

  • Vul je verhinderingen in/aan, ook als je je reeds hebt ingeschreven
  • Je krijgt voor de start het speelschema voor de komende 9 weken vooruit
  • Bij twijfel: gewoon inschrijven
  • Nog geen maatje: gewoon inschrijven, de organisatie vindt er een voor je!
  • Inschrijving sluit zaterdag 22 oktober 18.00 uur

Nieuwsgierig? Lees hieronder verder!

Waarom?

Omdat sportiviteit en gezelligheid heel goed samen gaan; onbezorgd lekker spelen tegen anderen met ongeveer dezelfde speelsterkte blijkt reuze gezellig, getuige de vele aanmeldingen voor afgelopen winter!

 

Helderheid!

Doordat alle onderdelen op een eigen avond worden gespeeld, kun je hier rekening mee houden met je planning. Op dinsdag spelen de Herendubbels, op woensdag spelen de Damesdubbels, op donderdag spelen de Mixdubbels startend om 19.00/20.15/21.30 uur. Op zaterdag en zondag spelen de singels startend om 11.00/12.30 uur, en padel startend om 14.00/15.30 uur. Mochten er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare banen op een avond, dan pakken we de vrijdagavond erbij.

 

Verschil met vorige OTV WinterCompetitie: volledige potjes

  • Er wordt getennist om twee gewonnen sets, waarbij elke set start met een gamestand van 1-1. Bij deuce wordt winnend punt gespeeld en een eventuele derde set is een wedstrijd-tie-break (tot de 10).
  • Er wordt gepadeld om twee gewonnen sets, zonder aanpassingen.

 

Oeps, verhinderd!

Op het inschrijfformulier kun je aangeven wanneer je verhinderd bent, zo kan het Team WinterCompetitie hier op voorhand rekening mee houden! Mocht je desalniettemin toch een keer niet kunnen op het moment dat je bent ingepland, mag je gewoon een invaller sturen.

 

Verdeling banen

Op de meeste avonden zijn er 2 banen voor training,  maximaal 6 banen voor WinterCompetitie en minimaal 3 banen voor recreanten. We maken namelijk graag ruimte voor hoog gewaardeerde evenementen!

 

Wie o wie?

Wil je dit niet missen, maar mis je een (mix)dubbelpartner? Kies dan op het inschrijfformulier voor de optie  ‘partner wanted’, wij vinden een leuk maatje voor je!

 

Twee delen…

De WinterCompetitie start in de week van 1 november en eindigt net voor Kerst, duurt dus 8 weken. Vanaf 3 januari start DEEL 2 dat loopt tot half maart en daarvoor schrijf je je weer opnieuw in, daarbij is geen additionele €10,00 verschuldigd. Wellicht kies je dan voor een extra onderdeel als padel, omdat de gezelligheid je zo goed bevallen is!

 

Meer weten?

Alle details staan hier overzichtelijk op een rij, bekijk ze voordat je je inschrijft!

 

Wist je dat…?

Het inschrijfgeld voor de combinatie van DEEL 1 en DEEL 2 bedraagt €10,00 per deelnemer per onderdeel en wordt middels iDEAL geïnd, direct bij online inschrijving. 

 

Meedoen is belangrijker…

Inschrijven en de daarbij behorende €10,00 per onderdeel betalen via iDeal voor de WinterCompetitie, gaat simpel via toernooi.nl, dit kan nog tot uiterlijk donderdag 20 oktober. Een week voor aanvang ontvang je de gehele planning van DEEL 1 per mail. Deze planning is ook altijd te vinden op de app Toernooi.nl.

Nieuwscategorieën