Competitie spelen tijdens Corona

26 augustus 2020


Competitie tijdens Corona

Onze accommodatie heeft gelukkig voldoende ruimte om met droog weer voldoende afstand van elkaar te kunnen houden. Teamcaptains ontvangen van te voren specifieke informatie rondom de competitiedag of gewijzigde spelregels en worden verzocht dit met bezoekers te delen. Bij regen hebben we voldoende schuilplekken om op 1,5 meter afstand van elkaar te schuilen. In het clubhuis hebben we op 1,5 meter 24 zitplaatsen.

Competitie Jeugd

Ouders van jeugdleden zijn uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. De informatie is te vinden vanaf .. augustus op de website van OTV. Voor jeugdleden gelden geen beperkende maatregelen voor de competitie.

Vervoer van jeugdleden

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen, ook als zij niet tot hetzelfde huishouden behoren. Voor kinderen boven de 13 jaar is het advies van het RIVM om mondkapjes in de auto te dragen. Ook voor de chauffeur is een mondkapje het advies.

Competitie Senioren

De coronacrisis heeft een stevige impact op de tenniscompetitie. Zo worden bijvoorbeeld de donderdag- en vrijdagavondcompetitie op tijd gespeeld. Ook geeft de KNLT een aantal richtlijnen over de starttijden en aantal banen per team. We zijn op dit moment bezig om na te gaan wat dit betkent voor de thuiswedstrijden van OTV. Zodra dit duidelijks is, zullen we de starttijden invoeren en communiceren. Het kan dus zijn dat de competitie iets anders verloopt dan wat je gewend bent.

 

Meer over Corona op ons park en terras vind je HIER.

Nieuwscategorieën