Competitie voor de Jeugd

 

De voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2022 zijn alweer in volle gang! De voorjaarscompetitie 2022 start voor Rood en Oranje op 3 april en voor Groen en Geel op 10 april.

Graag horen we wie van jullie NIET mee wil doen aan de voorjaarscompetitie. Zonder bericht gaan we er vanuit dat je meespeelt en word je ingedeeld in een team.

De indeling zal medio januari doorgegeven worden aan de KNLTB, waarna we jullie ook over de indeling gaan informeren.

Afmeldingen dienen uiterlijk voor 6 december 2021 te worden doorgegeven aan de jeugdcommissie. Dit kan naar [email protected]

Op een later moment hoor je van ons wanneer we je een presentatie met de benodigde informatie aanbieden in het clubhuis.

Samen met je teamgenoten ga je voor het beste resultaat. En hoe vaker je speelt, des te beter je wordt. Een mooie combinatie van inspanning en ontspanning...

Competitie speel je met een team van OTV tegen een team van een andere club. Je speelt zowel uit als thuis. Elk team wordt begeleid door (minimaal) 1 ouder, zowel uit als thuis. De ouders regelen onderling het vervoer voor de uitwedstrijden. Wordt er op OTV gespeeld, dan is er professionele begeleiding van een trainer.