All-in-one tennis

Lidmaatschap jeugd verandert in Tennis alles in 1

Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald.

Dit kan anders!

Bij voetbal of hockey bijvoorbeeld gaan kinderen automatisch meteen ook wedstrijdjes spelen. Daarom hebben we bij OTV vanaf komend jaar een aantal facetten in het lidmaatschapspakket samengevoegd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, competitie spelen en aan de clubkampioenschappen deelnemen voor een vaste prijs. Het is daardoor duidelijk wat je krijgt voor welk bedrag en hoef je je niet in te schrijven voor losse activiteiten. De ervaring bij andere clubs leert dat kinderen zo meer op de vereniging komen, vaker wedstrijdjes spelen, sneller vriendjes maken en daardoor meer plezier hebben.

Het Tennis lidmaatschap JEUGD van OTV bestaat uit:

  • Lidmaatschap
  • Gehele jaar vrij tennissen
  • Deelname clubkampioenschappen
  • Deelname voor- en najaar competitie

 

  Leeftijdsgroep

    2020

    2019

  Verhoging

  Maakkennis met tennis 1e jaar

    € 27,50

    € 25,00

   € 2,50

  0 t/m 8 jaar

    € 87,00

    € 72,00

  € 15,00

  9 t/m 12 jaar

  € 138,00

  € 113,00

  € 25,00

  13 t/m 17 jaar

  € 163,00

  € 138,00

  € 25,00

 

Je meldt je niet aan, maar je meldt je af voor een activiteit.
Naast dat een vaste prijs wordt betaald voor het pakket hoeven kinderen ook niet meer apart opgegeven te worden voor bijvoorbeeld clubkampioenschappen of de competitie. Ze zijn meteen voor alle activiteiten in het pakket aangemeld. Kan een kind toch niet mee doen aan een bepaalde activiteit dan kan dat doorgegeven worden aan de jeugdcommissie.

Zie ook: https://centrecourt.nl/themas/tenniskids/tenniskids-alles-in-1/

 

flyer lidmaatschap jeugd 2020.pdf