<< Ga terug naar overzicht

Nieuwsbrief Windmill zoekt nog gastgezinnen


Praktische informatie:

De Windmill Cup vindt plaats van zaterdag 14 juli t/m zaterdag 21 juli 2018.
Dit is de 2e week van de zomervakantie voor regio Zuid. Het eerste weekend worden kwalificatiewedstrijden gespeeld en brengen wij nog geen spelers in gastgezinnen onder. Wij zoeken gastouders vanaf zondag(nacht) 15 juli t/m vrijdag(nacht) 20 juli.
De Windmill Cup is een internationaal tennistoernooi voor de allerbeste jeugd vanuit de hele wereld in de leeftijd van 12 tot 14 jaar.
Als gastgezin zorgt u voor een rustige slaapplek voor minimaal 2 spelers per slaapkamer.
Ouders en coaches worden in principe gescheiden van de spelers ondergebracht, tenzij uitdrukkelijk anders wordt verzocht door de ouder en/of speler. In sommige gevallen kan dit ook in een gastgezin plaatsvinden. In dat geval slaapt de ouder/coach wel in een andere slaapkamer.
Gastouders verzorgen het ontbijt voor hun gastkinderen. Overdag zijn de spelers op het tennispark, waar zij ook hun middag- en avondeten gebruiken.
Uitgangspunt is dat de kinderen, die worden ondergebracht bij een gastgezin in Oosterbeek (waar mogelijk) zelfstandig van en naar de tennisclub OTV komen.
Alle gastouders worden zondagavond 15 juli uitgenodigd voor een BBQ en een 'meet and greet' met de spelers. Daarna zullen de spelers met hun gastouder mee naar huis gaan.
Een maand tot 2 weken voor de Windmill Cup wordt een informatieavond georganiseerd voor alle deelnemende gastouders.
Om te waarborgen dat de spelers in een veilige en prettige omgeving verblijven, zullen we voor alle gastgezinnen een 'Verklaring Omtrent Gedrag' bij de gemeente aanvragen. Ook kan de huisvestingscommissie vooraf langskomen om te kijken waar en hoe de spelers in de gastgezinnen worden ondergebracht.

 
We zullen binnenkort contact opnemen of de email in goede orde is ontvangen en of er nog vragen zijn. Mocht u net zo enthousiast zijn als wij en in deze week ook mogelijkheden hebben om spelers onder te brengen, dan horen wij dat uiteraard graag.
 
Mocht u hierover reeds telefonisch benaderd zijn, dan kunt u deze email als niet verzonden beschouwen.
 
Alvast bedankt voor uw belangstelling en tot binnenkort!
 
Met vriendelijke groet,
Huisvestings-team Windmill Cup 2018
 
 
Patricia Spitman (patriciaspitman@gmail.com of 06-57595606)
Angela Kozijn (angela@eventex.nl of 06-51282092)
Jasmin Kidane(jasmin.kidane@gmail.com of 06-33193190)