<< Ga terug naar overzicht

Club van 100


CLUB VAN 100 O.T.V.

Beste tennisvrienden,

Dit jaar start O.T.V. met de oprichting van een “Club van 100”. De “Club van 100” is een orgaan binnen O.T.V. en wordt gevormd door leden en niet- leden die de vereniging een warm hart toedragen. Met het oprichten van deze “Club van 100” willen wij zonder winstoogmerk, extra financiële armslag realiseren voor onze vereniging. Voor uw donatie is een heldere en duidelijke doelstelling geformuleerd.

Het doel:

De “Club van 100” heeft een brede focus, welke de gehele vereniging omvat. De initiatieven die door de “Club van 100” worden ondersteund, zijn veelal gericht op het vernieuwen/ verbeteren en onderhouden van de faciliteiten en accommodatie op en rond ons prachtige park. Verder kan de “Club van 100” ondersteunend optreden bij diverse clubactiviteiten.

Bestedingsdoel 2017:

Als eerste bestedingsdoel voor de nieuwe “Club van 100” is gekozen voor een bijdrage aan de gestarte renovatie van het gehele park. In fase 1 heeft O.T.V. vorig jaar nieuwe boven banen en een mini-/padelkooi gerealiseerd. In fase 2 is gekozen voor de realisatie van het “zwevend-terras” en de tribunes te voorzien van nieuwe banken, tevens is Lensen Hoveniers op 9 januari gestart met het herinrichten van het groen en de bestrating rondom de boven banen de padel- en minikooi. Daarbij is de wens /noodzaak om het terras te vernieuwen en uit te breiden met een “zwevend terras” bovendien is het terrasmeubilair nodig aan vervanging toe. Met de bijdrage van de “Club van 100” willen wij het laatste zetje geven om deze prachtige vernieuwingen aan ons complex op korte termijn te realiseren.  In de toekomst zal vanuit de “Club van 100” jaarlijks een voorstel worden gedaan voor een bestedingsdoel.

Hoe kunt U lid worden van de “Club van 100”?

Om lid te worden van de “Club van 100” vragen wij U  1x per jaar € 100,= te doneren. Alle inkomsten vanuit de “Club van 100”  zullen alleen gebruikt worden voor de hierboven omschreven doeleinden. Om lid te worden van de “Club van 100” kunt u hier klikken voor  inschrijfformulier.

Het inschrijfformulier kunt u ook vinden op www.otv-oosterbeek.nl

Uw jaarlijkse donatie wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd, tenzij u voor 1 januari aangeeft uw donatie stop te willen zetten.

Wat krijgt u als lid van de “Club van 100”?

-vermelding op het “Club van 100” bord dat in het clubhuis komt te hangen.

-vermelding van alle leden van de “Club van 100” op de website van OTV

-updates via e-mail, website en Social media over de stand van zaken inzake de “Club van 100”

-jaarlijkse bijeenkomst met alle leden van de “Club van 100” op ons tennispark

Het allerbelangrijkste is en blijft dat wij met uw bijdrage in de gelegenheid gesteld worden om samen met u ervoor zorg te dragen dat O.T.V. tot in de lengte van jaren een gezonde en bruisende vereniging blijft.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen als lid van onze “Club van 100”

Met sportieve groet,

Namens de Club van 100.

Marius Spijkerboer en Ron Evers

clubvan100otv@hotmail.com